Fira Nuvis - Vols ser expositor? Tenim el lloc ideal per al teu projecte

EL LLOC IDEAL PER MOSTRAR EL TEU PROJECTE

FIRA NUVIS vol créixer i consolidar-se oferint qualitat, actualitat i personalització. Vol guanyar renom a tota Catalunya i ser considerada l’única fira de nuvis a la que es pot viure una experiència al voltant del motiu principal que porta a les persones a prendre la decisió de casar-se: l’amor.

Ens preocupem pel tracte a les parelles i persones que ens arriben fins a la fira. Per nosaltres és indispensable la comoditat dels visitants i l’amabilitat dels expositors i treballadors.

La nostra aposta es basa en oferir-te un espai estètic, atractiu i modern on poder presentar el teu projecte. És per això que dins l’equip de la renovada Fira Nuvis Bages incorporem una persona que cuida tots aquests aspectes estètics.
Crearem un ambient còmode per tu i pels teus possibles clients. Així les parelles podran acostar-se a conèixer, veure o tocar la teva proposta amb tranquil·litat.

Seleccionem els expositors limitant la quantitat per a cada sector i aconseguint d’aquesta manera una oferta no massificada. No passaràs desapercebut.

Nodreix-te de les experiències col·laboratives al nostre espai de networking i aprofita per consolidar possibles aliances amb partners de negoci. A Fira Nuvis Bages podràs conèixer i aprendre dels teus companys, millorar el teu producte o simplement observar l’estat actual del mercat i les tendències del sector.

Els nostres valors son la proximitat, l’amor, la bellesa i la creativitat. Si et sents identificat amb ells, inscriu-te a aquesta edició.

Si tens algun dubte, pots trucar-nos al 938776313 o enviar-nos un correu electrònic a hola@firanuvis.cat

fira_nuvis_expositors_3
fira_nuvis_expositors_4